Vodoinstalater u Zagrebu

Vodoinstalater Zagreb

Kako vam može pomoći Vodoinstalater?

Vodoinstalater je osoba koju zovete kada imate potrebe za otklanjanjem kvara na vodoinstalacijama, instalacijom novih instalacija vodovoda i odvodnje (kanalizacije).  Također, u koliko imate kvar na vodoinstalacijama koji zahtjeva brzu reakciju jer kvar može prouzročiti veliku financijsku štetu (curi voda, zastoj u poslovanju zbog nedostatka vode, voda curi i prouzročuje štetu u susjednom stanu ili kući), pomaže naš tim za hitne intervencije. 

Klikni dugme za poziv ako si na mobitelu ili nam ostavi svoje kontakt podatke kako bi te mi mogli kontaktirati kasnije.

4 glavna područja pružanja vodoinstalaterskih usluga?

Vododvodne instalacije se nalaze u raznim djelovima naših domova. Pronalazimo ih u unutrašnjosti naših domova (u kupaonicama, kuhinjam, vešerajima, sobama za zabavu) ali i na otvorenom prostoru kao što su dvorišta, garaže, sjenice, pečenjare, mjesta za pranje vozila. Sva ta mjesta su zapravo radna mjesta vodoinstalatera, odnosno mjesta na kojima vodoinstalater može ugraditi nove ili popraviti stare vodovodne instalacije. Podjela se može napraviti na četiri glavna područja.

Vodoinstalaterske usluge na instalacijama vodovoda i odvodnje u kuhinji

Instalacije vodovoda i odvodnje u kuhinji su standardno postavljene na odljevnim mjestima sudopera i slavine, sudopera i perilice suđa. Neke od mogućih situacija su: začepljen odvod sudopera, iz slavine nekontrolirano curi voda, zaštopan perlator slavine, instalacije nove slavine, instalacija perilice posuđa… Klikni ovdje i pročitaj više o vodoinstalaterskim kvarovima i uslugama u kuhinji.

Vodoinstalaterske usluge na instalacijama vodovoda i odvodnje u kupaonici

Kada govorimo o kupaoni, stvar je jasna, vodoinstalacije se nalaze na umivaoniku, tušu, kadi, WC školjki i vodokotliću. Mogući kvarovi ili potrebe za vodoinstalaterskim uslugama na vodovodnim instalacijama kupaonice uglavnom se tiču, postavljanja novih vodovodnih instalacija, kvarova nastalih uslijed začepljenja odvoda tuša, odvoda umivaonika, začepljenih perlatora, nekontroliranog otjecanja vode iz vodokotlića ili iz slavine.   Pročitaj više o uslugama vodoinstalatera na području kupaonice.

Vodoinstalaterske usluge na instalacijama vodovoda i odvodnje u vešeraju

Moderni domovi sadrže posebno mjesto za pranje, sušenje i peglanje rublja – tzv. vešeraj. Kako bi u vešeraju sve funkcioniralo kako treba potrebno je osigurati dovod i odvod vode za perilicu i sušilicu. Moderni vešeraji pored perilice i sušilice sadrže i posebno mjesto sa umivaonikom i slavinom. Kvalitetno postavljene instalacije vodovoda i odvodnje garantiraju određeni vremenski period bez kvarova no nije uvijek tako. Kvarovi se mogu dogoditi zbog zamora materijala, odnosno dotrajalosti materijala, kamenca i slično. Pročitajte više o mogućim kvarovima na vodovodnim instalacijama u vešeraju.

Vodoinstalaterske usluge na instalacijama vodovoda i odvodnje na dvorištu i vanjskim objektima

Dvorišta obiteljskih kuća ili stambenih zgrada su opremljena sadržajima za boravak na otvorenom kao npr. mini kuhinjama u sjenici, garažama, mjestima za pranje automobila. Sjenice obično sadrže mini kuhinju, roštilj, štednjak, a nerijetko i hladnjak. Garaže više nisu samo garaže, često postaju i mjesta za druženje, tzv. “Mancave” koje sadrže i mini kupaonice sa manjim tušem, umivaonikom i mini WC-om. Kada govorimo o odvodnji oborinskih voda sa  krova ili terena dvorišta, stvar je jasna, potrebno je ugraditi optimalne instalacije kako bi odvodnja funkcionirala. Sva ta mjesta zahtijevaju instalacije vodovoda i odvodnje. Također, odvodnja je nužna za vodu koja se slijeva sa krova objekta. Pročitaj više o instalacijama vodovoda i odvodnje na vanjskim objektima.

O poslovima vodoinstalatera možemo govoriti iz prve ruke, odnosno iz prakse, ali ako te stvarno zanima koji su točno poslovi vodoinstalatera, onako kako to znanost i struka opisuju, klikni na ovu poveznicu. Zanima te više o opisu poslova vodoinstalatera. Pročitaj više o opisu posla Vodoinstalatera.